sk sk en Romania Bosna and Herzegovina Hrvatska Srbia 

Sobota v znamení hasičov

TITULKA

 

Aj počasie akoby tušilo, že 7. september bude výnimočný deň pre dobrovoľných hasičov a širokú verejnosť, ktorá ich prišla podporiť. Slnečný deň plný zábavy a radosti zažil každý návštevník Ďurďovského výstreku 2013. Trinásty ročník tejto akcie sa niesol v duchu súťaží, koncertov a nekonečnej zábavy. Pre návštevníkov bolo pripravených niekoľko lákadiel a všetky zožali obrovský úspech. 
 
Vypilo sa 70 sudov piva, zjedli sa tisícky poricií rebier, guľášu či hranolčekov a pretancovala sa celá noc. Odmenení neboli len víťazi hasičskej súťaže, ale i návštevníci, ktorí získali ceny z bohatej tomboly. O zábavu sa postaral Marcel z Funrádia. Popoludnie vyplnila formácia Drišľak. Výborný a veľmi úspešný bol koncert skupiny Lazaret a večerný koncert pod taktovkou slovenskej skupiny Polemic rozhýbal celé Ďurďové. Zazneli všetky hity tejto slovenskej formácie a slová známych piesní sa niesly celým areálom. 
 
IMAO electric, člen IMAO group ako generálny partner akcie spolu s našou dcérskou spoločnosťou OSMONT elektromontáže gratuluje všetkým víťazom hasičskej súťaže a ďakuje zúčastneným družstvám. Ďakujeme za fantastickú atmosféru, ktorú dotvoril každý návštevník, a spolu s Vami sme tak prežili nezabudnuteľnú septembrovú sobotu. Už teraz sa tešíme na ďalší ročník Ďurďovského výstreku. Ak ste nestihli prísť pozrieť osobne, dovoľte nám priblížiť toto výnimočné podujatie aspoň fotografiami. Ešte raz Vám všetkým ďakujeme!

Hore
            IMAO group | IMAO Češka| IMAO Slovačka | IMAO Bosna i Hercegovina | IMAO Rumunija | IMAO Hrvatska |Hibridni bojleri