sk sk en Romania Bosna and Herzegovina Hrvatska Srbia 

Prečo sa rozhodnúť pre LED žiarovku?

TITULK

LED žiarovka pri svojom fungovaní využíva ako zdroj svetla LED diódy, avšak svetelný výkon jednotlivých LED diód je malý, a preto musia byť použité viaceré LED diódy naraz. Tento druh žiaroviek pri svojej životnosti nemení intenzitu svetla a v prípade, že dbáte na bezpečnosť svojich detí s LED žiarovkou máte vyhraté, neobsahuje totiž žiadnu ortuť ani iné jedovaté látky.

Ďalšou výhodou je extrémne dlhá životnosť, pretože tento druh svetelného zdroja svieti 25 000 hodín, čo je pri svietení 8 hodín denne až 17 ročná životnosť jednej LED žiarovky. Na rozdiel od úsporných žiaroviek LEDkám neprekáža časté zapínanie a vypínanie. Sú odolné voči nárazom a inému nešetrnému zaobchádzaniu. Dnešným svetom hýbu peniaze a s LED žiarovkou aj v tomto prípade prichádzajú dobré správy. Úspora energie pri použití tohto druhu svetelného zdroja je neuveriteľných 80%.

Samozrejme, aj tu musíme hovoriť o drobných nevýhodách. LED žiarovky musia byť napájané presným prúdom, inak jednoducho povedané zhoria. To posledné čo určite zaujíma aj vás a treba to povedať, je cena LED žiarovky. Áno, je vyššia a začína na úrovni 10 eur za jeden kus no pri životnosti 50 000 hodín a úspore energie 80% je investícia do tohto druhu svetelného zdroja výborné rozhodnutie.

IMAO electric, s.r.o. Vám ponúka množstvo druhov týchto žiaroviek, no do pozornosti dávame predvianočnú akciu, v ktorej za fantastickú cenu 21,80 € s DPH získate hneď dve LED žiarovky značky KANLUX energetickej triedy A s vianočným darčekom. Využite jedinečnú šancu a navštívte naše predajne v Považskej Bystrici, Námestove alebo Tvrdošíne.

Hore
            IMAO group | IMAO Češka| IMAO Slovačka | IMAO Bosna i Hercegovina | IMAO Rumunija | IMAO Hrvatska |Hibridni bojleri